Elektrische tunnel-oven geventileerd, breedte 400mm
- Merk: Diamond
- Model: FTEV40/57-CB
-
€4.760,00 excl. BTW
- incl. BTW €5.759,60
Op voorraad
ADVANTAGE:ADVANTAGE:
Ideaal ontworpen voor het continu bereiden van pizzas, geroosterd brood, taarten, croissants, lasagne enz....
Warme luchtstroom , hetgeen een bereiding toelaat op een lagere temperatuur dan de traditionele ovens, wat een beter kookresultaat met zich meebrengt evenals een besparing van energie.
Ideaal ontworpen voor het continu bereiden van pizzas, geroosterd brood, taarten, croissants, lasagne enz....
Warme luchtstroom , hetgeen een bereiding toelaat op een lagere temperatuur dan de traditionele ovens, wat een beter kookresultaat met zich meebrengt evenals een besparing van energie.
Productgegevens
Binnenafmetingen 400x570xh90 |
Pizza productie/uur: Ø 150 mm "80 gr.". = 130 pizza's, tot Ø 400 mm "585 gr.". = 18 pizza's (baktijd 3,5 tot 4 minuten) |
4 roestvrijstalen poten |
Binnen- en buitenconstructie in AISI 304 roestvrij staal, thermische isolatie in keramische vezels. |
Baktunnel: elektronische regeling van temperatuur en van de tunnelsnelheid. Snelle opwarming, gemakkelijke toegang voor onderhoud. |
Maximale temperatuur 320°C. |
Elektrische verwarming: onafhankelijke vermogensregeling (hoog/laag). |
Elektronisch "digitaal" bedieningspaneel, toegankelijk vanaf de voorzijde, met beheer van 6 bakprogramma's, eenvoudig en snel voor de after-sales service. |
Specificaties
mm(L x D x H) : | 800 x 1270 x 390 |
---|---|
Inhoud m3 | 0.35 m3 |
Gewicht | 77 kg |
Vermogen (kW) | 6.3 |
Spanning | 400-230/3N 50Hz |